Monday, December 14, 2009

minggu cuti sekolah

salam..
nama jek cuti sekolah bermula tapi aku xcuti pun hehe...
wife aku continue study kat maktab..
keje cam biasa very da bz..
cuma skang ni aku dah join insurans..
so sape2 yg terasa nk diberi penerangan kebaikan insurans..
jumpala aku hehe..
advise aku klu nak pilih insurans, pilihla yang boleh bg lebih..
means knala survey2 gak...
tp aku ckp akunyer insurans la beter sbb tgk pd apa yg ditawarkan..
byr serendah RM100 sebulan coveragenyer besar sehingga RM500K..
tp bergantung kpd umurla yeh...
so pilihla ALLIANZ insurans..
ada khairat kematian, klem mc, 100% coverage di spital2 swasta dll..
di samping tuh of course da savg..
kiter pun xtau apa akan jadi pada ms akan datangkan...
utk keselamatan kiter jgk ye x...

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete